Turun kirjamessujen kootut aktiviteetit

Niin kuin hyvin tiedetään, kirjamessut saapuvat Turkuun tulevana viikonloppuna. Tässä siis koottu messuviikonlopun ohjelmani 2017.

Perjantaina 6.10. päivystän Osuuskumman myyntikojulla klo 16-18. Kummallisen kirjallisuuden kustantaja jakaa osaston A9 Robustos- ja Haamu-kustannusten kanssa.

Illalla klo 20.30 alkavat Turun keskustan Panimoravintola Koulussa Osuuskumman ja Helmivyön tuplajulkkarit, joissa juhlitaan vasta ilmestynyttä esikoisromaaniani Omenatarhaa sekä urbaanin löytöretkeilyn novelliantologiaa Murtumia maisemassa.

Lauantaina 7.10. klo 11, Tekstiretriitti: Varsinais-Suomen Runokimara. Ainhoa Gonzales, Esa Hirvonen, Artemis Kelosaari, Pirkko Soininen, Hanna Storm, Kalle Talonen, Jouni Teittinen.

Illalla esiinnyn Bar Ö:n Runoklubilla, joka alkaa klo 19.

Sunnuntaina 8.10. klo 12.40, Kallas: raapale-kisa! Spefi-kirjailijat ottavat keskenään dramaattista vapaapainimatsia — lukemalla raapaleita eli oikean suoran lailla iskeviä sadan sanan mininovelleja! Ottelemassa Magdalena Hai, Artemis Kelosaari, O.E. Lönnberg ja Shimo Suntila, juontajana Mari Saario.

Klo 13.40, Eino: spefistin ja urbaanin löytöretkeilijän ihmettelevä katse arkipäivään. Mitä yhteistä voi olla spekulatiivisella fiktiolla ja urbaanilla löytöretkeilyllä? Kirjoittajiensa (Janos Honkonen, Artemis Kelosaari, Hanna Morre; juontajana J.S. Meresmaa) puitavana edellä mainittu antologia Murtumia maisemassa.

Klo 14.40, Jukola: kummallista erotiikkaa ja seksikästä spefiä. Millainen asema erotiikalla on keskustelijoiden omassa spefikirjoittamisessa, ja mitä kaikkea sellaista voikaan spefin keinoin tehdä mitä realismissa ei voisi? Juha Jyrkäs, Artemis Kelosaari, J.S. Meresmaa; juontajana Juri Nummelin. (Itse aion jutustella mm. eroottisesta magiasta ja nautintojen teknologisesta kultivoinnista Omenatarhassa!)

Päivän päätteeksi, klo 16 alkaen, olen jälleen myymässä kirjoja Osuuskumman pöydässä.

Hauskoja messuja kaikille tätä lukeville, ja törmäillään!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s