Tervetuloa uusille sivuilleni!

Hyvää vapaavalintaista vuorokaudenaikaa. Olet saapunut toimittaja-kirjailija Artemis Kelosaaren ihka uusille kotisivuille. Kuten arvata saattaa, hieman vaiheessa vielä ovat, mutta tilanne korjautunee viikon tai parin sisällä. Tulen päivittämään tänne ajankohtaisia tekemisiäni, mikä nyt milloinkin on relevanttia.

Tässä kuva kissani käpälistä (ns. käpsyistä).

20170816_124223

 

One thought on “Tervetuloa uusille sivuilleni!

  1. Luin vasta tänään Tiede-lehteen kirjoittamasi loistavan jutun Viikinkinen retkestä suomeen. Lopussa spekuloit riimukiven perusteella seuraavaa:”Vielä kiinnostavampi on kivi, jossa mainitaan Freygeirrin oma kuolema.
    Vaikuttaa siltä, ettei hän kuollutkaan Suomen-retken jälkimainingeissa – joskin tieto Saarenmaasta hänen
    kuolinpaikkanaan perustuu samaan riimukiveen. Paikannimi ”Salu” saattaa tarkoittaa myös…”

    Yksi jännittävä ajatus on, että Saarenmaan Salmen kylästä löytynyt viikinkialushauta olisi Freygeirrin hauta. Kävin itse paikalla, muutama vuosi sitten kun hautaa oli vasta vähän kaivettu ja ensimmäiset tavarat ja luut löydetty.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s